Ο τρελός με το τζιπ


Ο κόσμος πραγματικά έχει τρελαθεί τελείως. Γυρνάει ο άλλος με ένα τζιπ και πυροβολάει κόσμο στα καλά καθούμενα. Μάλλον η τρέλλα είναι μεταδοτική γιατί ένα παρόμοιο περιστατικό, με έναν τρλό δηλεδή που πυροβολάει κόσμο αδιακρίτως, είχε συμβεί στην Αμερική πριν από λίγα χρόνια. Δεν έχω τι άλλο να πω. Μένω άφωνος...

Διαβάστε το άρθρο από το trelo koyneli

Άφαντος παραμένει ο άγνωστος που πυροβολεί ανύποπτους περαστικούς μέσα από ένα μαύρο Jeep Cherokee. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΤ, η Αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης χρησιμοποιεί όχημα που εκλάπη στις 20/12 από τα Πατήσια. Υπενθυμίζεται ότι οι επιθέσεις άρχισαν από τις 21/12.

Ο δράστης έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα πέντε επιθέσεις, τραυματίζοντας τέσσερις ανυποψίαστους πολίτες. Επιθέσεις έχουν γίνει στις περιοχές του... Βοτανικού, στο Μοσχάτο, τον Κολωνό και τα Άνω Λιόσια. Όλες μεταξύ 18:30 έως 21:30.

Δύο από τα θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους. Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, με μπλόκα, περιπολίες και προσαγωγές. Πληροφορίες που μετέδωσε το Mega αναφέρουν ότι έχουν πραγματοποιηθεί 10 προσαγωγές υπόπτων από σημεία της Αθήνας.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ελέγχουν όλα τα μαύρα τζιπ με φιμέ τζάμια. Ένα τέτοιο τζιπ εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Φαληρέως στο Ν.Φάληρο. Το τζιπ ήταν σκεπασμένο, ενώ δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, ωστόσο αποδείχθηκε ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Παρόμοια έρευνα διενεργήθηκε για δύο μαύρα τζιπ με φιμέ τζάμια που εντοπίστηκαν σε άλλο σημείο του Ν.Φαλήρου και την Κηφισιά. Και οι δύο περιπτώσεις δεν είχαν αποτέλεσμα.