Για τα μάτια του Άκη!

Έτσι είναι αγαπητοί...ο Άκης από το Master Chef  έχει πέραση...

Μετά τον τίτλο του πρώτου Ελληνα «Master chef» έγινε... master και στις καρδιές των γυναικών. Βομβαρδισμός από e-mail επί 24ώρου βάσεως στην εκπομπή «Πρωινό mou» για τα μάτια του Ακη Πετρετζίκη!

Κατακλύζεται καθημερινά η ηλεκτρονική αλληλογραφία των συντελεστών της εκπομπής του Mega από μηνύματα γυναικών που θέλουν να γνωρίσουν τον νικητή του παιχνιδιού. Μηνύματα θαυμασμού αλλά και πιο ρομαντικά, αγαπησιάρικα ή απλώς «to the point», του τύπου «θέλω να σε γνωρίσω», «είσαι ελεύθερος;», «σ' αγαπώ» είναι...


κλισέ τώρα πια για το team του «Πρωινό mou». Και όλα έχουν έναν αποδέκτη-στόχο: τον Ακη με τα τσαχπίνικα μάτια και το γλυκό χαμόγελο που έχει ξετρελάνει τις κοπέλες.

Ο Ακης, μετά τη συμμετοχή και τη νίκη του στο ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού της Μεσογείων, αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Οι καθημερινές εμφανίσεις του στην TV, η ηρεμία, το χαμόγελο, ακόμα και τα T-shirts που επιλέγει και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα τατουάζ του αποτελούν πόλο έλξης για τις νεαρές Ελληνίδες - κάτι που γνωρίζει καλά ο Ακης και του αρέσει, του δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Ο ίδιος προς το παρόν δηλώνει «σόλο». Η αλήθεια, πάντως, είναι πως οι προτεραιότητές του -επί του παρόντος τουλάχιστον- είναι εντελώς διαφορετικές. Αυτό το διάστημα ο Ακης Πετρετζίκης ψάχνει σπίτι στην Αθήνα, αφού κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι τώρα έμενε μόνιμα στη Νύμφη του Θερμαϊκού με την οικογένειά του.

Γεγονός, πάντως, είναι ότι από την αρχή του ριάλιτι μαγειρικής τα θηλυκά -και μέσω του Facebook- έλεγαν ότι έχει τα ωραιότερα μάτια του «Master chef». Τώρα, δε, που πήρε και το τρόπαιο του παιχνιδιού, οι μετοχές του στο αντίθετο φύλο έχουν εκτιναχθεί στα ύψη!
espresso