Γυναίκα δηλητήριο...


Τη θρυλική «gun woman» του Φαρ Ουέστ Καλάμιτι Τζέιν θέλησε να μιμηθεί μια γυναίκα από τη Ναύπακτο, η οποία, εξοργισμένη επειδή δεν της έδιναν ποτό, μπήκε στα μπουζούκια με καραμπίνα! Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες, όταν η 43χρονη επιχειρηματίας πήγε με την παρέα της σε νυχτερινό μαγαζί για να διασκεδάσουν.
Η ώρα ήταν περίπου 5.00 τα ξημερώματα, όταν η πρωταγωνίστρια του επεισοδίου και οι φίλοι της κάθισαν σε ένα τραπέζι και παρήγγειλαν ποτά. Ο σερβιτόρος όμως...
αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει λέγοντάς τους πως θα έπρεπε να πάρουν μπουκάλι και όχι μεμονωμένα ποτά. Με σχετικά ήρεμο τόνο η 43χρονη άρχισε να του εξηγεί πως... κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει, αφού δεν πίνουν όλοι ουίσκι:
«Ετσι κι αλλιώς το πρόγραμμα του καταστήματος βρίσκεται προς το τέλος του, οπότε θα μπορούσες να μας κάνεις αυτή τη μικρή εξυπηρέτηση. Δεν θέλουμε να πιούμε τζάμπα, απλώς δεν θέλουμε μπουκάλι» είπε χαρακτηριστικά στον σερβιτόρο, ο οποίος ωστόσο ήταν ανένδοτος.
Κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται και η συζήτηση να παίρνει διαστάσεις καβγά. Αν και η παρέα της 43χρονης της έλεγε να υποχωρήσει, εκείνη δεν φαινόταν να σηκώνει μύγα στο σπαθί της, με αποτέλεσμα γρήγορα να αλλάξει… τροπάριο.

Εκπληκτοι οι φίλοι της την είδαν να σηκώνεται από την καρέκλα της έχοντας γίνει κόκκινη από τα νεύρα της και με αστραπιαίες κινήσεις να βγαίνει έξω από το νυχτερινό κέντρο. Πριν προλάβουν να καταλάβουν πού πήγε, η «Καλάμιτι» επέστρεψε κρατώντας μια καραμπίνα στα χέρια και βγάζοντας... σπίθες από τα μάτια!
Κάποιοι φώναξαν τρομοκρατημένοι, άλλοι κοκάλωσαν στις θέσεις τους, ενώ η παρέα της προσπάθησε ακόμα μία φορά να την ηρεμήσει. Εκείνη ωστόσο έδειχνε τρομερά θιγμένη και αποφασισμένη για όλα.
Οι σκηνές που ακολούθησαν μόνο ταινία αστυνομικής περιπέτειας θα μπορούσαν να θυμίσουν: ο υπεύθυνος τού καταστήματος και οι σερβιτόροι προσπαθούσαν να καλυφθούν όπως-όπως, καθώς επίσης και κάποιοι από τους θαμώνες που σίγουρα η παρουσία τους στο κέντρο θα τους μείνει αξέχαστη!
Τελικά η 43χρονη καλμάρισε και πείστηκε από τη συντροφιά της να επιστρέψει στο αυτοκίνητο για να φύγουν, ενώ όλοι όσοι βρίσκονταν στο μαγαζί πήραν ανάσα ανακούφισης.
Η γυναίκα γλίτωσε την αυτόφωρη διαδικασία, αφού, όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης του κέντρου δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον της. Το πρωτοφανές περιστατικό πάντως αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου, αφού η γυναίκα είναι πολύ γνωστή στην περιοχή.
Πηγή:madata.gr