Πάγωσαν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Σαουδάραβα

Την εντολή να παγώσουν οι διαπραγματεύσεις με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, Παναγιώτη Πετρόπουλο, έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στο δικηγορικό γραφείο Κυριακίδη-Γεωργόπουλου. Ο «Τζίγκερ» έχει θέσει τρεις όρους, να έρθει ο πρίγκιπας στην Αθήνα, να προσκομίσει εγγυητική επιστολή 20 εκατομμυρίων ευρώ και να... πιστοποιήσει το γνήσιο της υπογραφής του. Πάντως, η ιστορία δεν έχει τελειώσει, αφού -σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα- ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής θα...
είναι στην Ελλάδα μέσα στην επόμενη βδομάδα. "Αυτή τη στιγμή η πλευρά Βαρδινογιάννη ζήτησε κάποια έγγραφα. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχουν σταλεί. Αύριο θα είμαστε στην Τζέντα και μετά στο Σαββατοκύριακο θα έχουμε την άφιξη του πρίγκιπα. Ο πρίγκιπας την επόμενη εβδομάδα θα έρθει να συναντήσει τον κ.Βαρδινογιάννη", τόνισε στο "Athletic Radio" του Ηρακλείου ο κ.Τσάκας.

Εν τω μεταξύ, έχουν προκύψει εμπόδια για την είσοδο του πρίγκιπα στην ΠΑΕ, αφού δεν είναι υπήκοος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν μπορεί να πάρει στα χέρια του πάνω από 10% μίας ανώνυμης εταιρείας. Ο κ.Τσάκας θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα: "Όλα ήταν εις γνώση μας. Δεν το κάναμε για τον ντόρο. Έχει βρεθεί η φόρμουλα για να ξεπεραστεί το παραμικρό πρόβλημα. Μετά την άφιξη του πρίγκιπα Σουλτάν στην Αθήνα θα γίνουν όλα. Θα μπορούσε να μη θέλει η κυβέρνηση έναν άνθρωπο που θέλει να επενδύσει στην χώρα; Είναι δυνατόν στους ανθρώπους που δεν θέλουν να επενδύσουν να τους κλείνεις τις πόρτες Είμαι πεπεισμένος πως η κυβέρνηση θα δώσει λύση".


http://www.trelokouneli.gr